Ansikte


Ansiktsbehandling Spa Linaro    Ansiktskur man Spa Linaro

Ansiktskur 30min 550kr
En skön behandling som passar alla hudtyper.
Rengöring, lermask, en avstressande ansiktsmassage,
dag- och ögoncreme.

Ansiktskur Lyx 50min 750kr
En härlig behandling som ger total avkoppling och vila.
Rengöring, peeling, djuprengörande mask, näringsrik mask,
ansikts- och dekolletagemassage, dag- och ögoncreme.

Amber Face Pinda 30min 550kr
En kraftfull Ansiktskur som får huden att stråla. Rengöring,
peelingmask av bärnstenspulver och arganolja, serum,
antiagekräm. Ansiktsmassage med små knyten innehållande bärnsten.

Ansiktsbehandlingar L’Erbolario

Ansiktsbehandling L’Erbolario- 60 min: 850kr
Rengöring, hudanalys, peeling och ånga med vapozone samt porrengöring. Formning av bryn samt en djupverkande ansiktsmask utvald för din hudtyp. Efter masken får du en mycket effektiv ansiktsmassage med akupressur och lymfdränage. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm anpassad för din hud. I behandlingen används L’erbolarios ekologiska och exklusiva produkter.

Ansiktsbehandling L’Erbolario- 90 min: 1195kr
Rengöring, hudanalys, peeling och ånga med vapozone samt porrengöring. Formning av bryn samt djupverkande och lugnande lermask. Efter masken får du en mycket effektiv ansiktsmassage med akupressur och lymfdränage som åtföljs av en andra mask som väljs ut efter din hudtyp samt en härlig handmassage. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm anpassad för dig. I behandlingen används L’Erbolarios ekologiska och exklusiva produkter.

L’Erbolario lyxkur: 35 min 650kr (kur-4 ggr: 2.400kr)
En mycket utslätande och lystergivande behandling som ger resultat redan efter första behandlingen. Perfekt för dig som vill ha ett lyft och släta ut fina linjer.
Rengöring med anti-ageprodukter, djuprenande peeling, ansiktsmassage med akupressur och lymfdränage med anti-ageolja, utslätande och lyftande ansiktsmask, ögonmask, närande serum med lifteffekt, ansiktskräm och ögonkräm som slätar ut och ger huden lyster.

L’Erbolario fuktkur: 35 min 595kr (kur- 4 ggr: 2.100kr)
En extremt fuktgivande behandling som aktiverar hudens egen produktion av hyaluronsyra (naturlig fuktbindare som finns i kroppen). Ger återfuktad, slät och len hud redan efter första behandlingen. Perfekt kur efter sommar och sol samt för dig som sitter framför dator eller arbetar i torr miljö.
Rengöring med djuprengörande peeling, ansiktsmassage med sidenmjuk ansiktsolja, hyaluronsyremask, dubbelverkande serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Fransar, bryn och vaxning

Spara